Onze activiteiten

 • zo
  22
  apr
  2018
  14:00 uurSpargelhof Genholter Hof in Brüggen, Duitsland.

  Tijdens de Aspergeade, op zondag 22 april, kunnen we volop geniet van de Koningin van de groente. Dit jaar gaan we eens kijken hoe ze dat aan de andere kant van de paal doen. We gaan namelijk naar Brüggen in Duitsland. We bezoeken daar aspergebedrijf Genholter Hof.

  Klik hier voor de uitnodiging aspergade 2018.

  U kunt u aanmelden via ons contactformulier. Geef duidelijk aan met hoeveel leden en met hoeveel introducees u wenst deel te nemen.

 • di
  29
  mei
  2018
  16.00 uurAanvangslocatie is Martens Asperges in Tienray.

  Heeft u altijd alles willen weten over asperges? Laat u dan verwennen tijdens een bijzondere zoektocht. We beginnen met koffie en echte limburgse vlaai...

  Lees hier verder voor meer informatie.

 • di
  05
  jun
  2018
  16.00 uurAanvangslocatie is Martens Asperges in Tienray.

  Heeft u altijd alles willen weten over asperges? Laat u dan verwennen tijdens een bijzondere zoektocht. We beginnen met koffie en echte limburgse vlaai...

  Lees hier verder voor meer informatie.

 • zo
  10
  jun
  2018
  16:00 uurHostellerie de Hamert

  Diner Dansant m.m.v. Duo Difference

  Bekijk hier de uitnodiging gala 2018

 • zo
  24
  jun
  2018
  12:00 - 16:30 uurKasteeltuinen Arcen

  Feestelijke afsluiting van het aspergeseizoen.

  Prijs €79,50 inclusief entree Kasteeltuinen.

  Bestel uw kaarten via ons contactformulier.

  Bekijk hier onze flyer Adieu 2018.

 • zo
  04
  nov
  2018
  16:00 uurHostellerie de Hamert

  Graag nodigen wij u uit voor het

  Sint Hubertus Jachtdiner 2018 op zondag 4 november

  Waarde Consoeurs en Confrères,

  Na een prachtige zomer en een mooie herfst is het Jachtdiner een van de activiteiten midden in het verenigingsjaar om elkaar te ontmoeten en weer eens bij te praten.

  Omdat we de afgelopen jaren alle schutterijen, en sommigen meerdere keren bezocht hebben, heeft het bestuur besloten om dit programma-onderdeel te schrappen. Een tweede reden is dat de belangstelling tanende was.

  Wat blijft, is de traditionele verwelkoming door de Jachthoornblazers van Sint Hubertus, die ook aan het begin van het diner het wild aanblazen. U wordt vanaf 16.30 uur verwacht voor het aperitief. Daarna is het woord aan de chef de cuisine, die een bijzonder lekker vijf-gangen-wildmenu gecreëerd heeft, dat begeleid wordt door pareltjes uit de kelder van De Hamert.

  Ook het entertainment is. Het is ons gelukt om ‘Jonk Belaege’ te contracteren. Ze maken jaren zestig en zeventig muziek met een kwinkslag. En de beentjes kunnen van de vloer.

  Dat betekent: genieten pur sang!

  De deelnameprijs voor leden en één introducé(e) bedraagt  € 90.00 p.p. met alles d’r op en d’r aan. Niet leden betalen € 97,50 p.p. - Kledingadvies: tenue de ville.

  U komt toch ook? Meldt u aan middels het contactformulier op deze website.

   

  Met Limbourgondische groeten,

  namens het bestuur

  Pieter Smits, pres.                                                                           Karel van der Randen, secr.

 • zo
  17
  mrt
  2019
  6:00 pmGalerie de Hoeve

  Waarde Consoeurs en Confrères,

   Op het moment dat we deze uitnodiging schrijven (zondag 17/2) heeft ons gewaardeerd lid Ron Martens al de eerste (kas)asperges geleverd. Ook schijnt volop de zon. Zijn dat goede vooruit-zichten voor het aspergeseizoen 2019? Hopelijk wel. Het aspergeseizoen gaan we voorzichtig inzetten op zondag 17 maart tijdens het Lentefestijn. Helaas kan dat niet meer in Hostellerie De Hamert. Wij zijn uitgeweken naar de bekendste party-gelegenheid van Venlo: Galerie De Hoeve (Hakkestraat 30, 5916 PX Venlo - www.galeriedehoeve.nl). Een prima plek om te feesten en om het aspergeseizoen langzaam in te luiden.

   Het belooft een prachtige middag/avond te worden. We starten om 17.00 uur met een lekker aperitiefje. Rond 18.00 uur gaan we aan tafel. De keukenbrigade o.l.v. Jules Christis zal u een verrassend menu voorschotelen met de eerste (kas) asperges. En Pieter Beurskens zal u met zijn brigade in de watten leggen. Tussen de gangen door kunt u genieten van een bijzondere modeshow verzorgd door Berden Mode uit Blerick. Alleinunterhalter Roland Zetzen uit het naburige Brüggen zorgt voor de muzikale begeleiding en nodigt u uit op de dansvloer.

   De kosten voor leden en één introducé(e) bedragen € 87.50 p.p. met alles d’r op en d’r aan. Niet leden betalen € 97,50 p.p. - Kledingadvies: tenue de ville. Voor degenen die willen blijven over-nachten: Op 700 m afstand Hotel van der Valk Venlo - www.hotelvenlo.nl

   Maak uw deelname kenbaar door een mail te sturen naar aspergebroederschap@gmail.com, of door het invullen van het contactformulier op deze website.

   Met Limbourgondische groet,

  Karel van der Randen, secretaris                                                      Pieter Smits, president

 • zo
  28
  apr
  2019
  Schutterijmuseum Steijl
 • zo
  02
  jun
  2019
  Kasteel Daelenbroeck te Herkenbosch
 • zo
  30
  jun
  2019
  Kasteeltuinen Arcen
 • zo
  27
  okt
  2019
  5:00 pmGalerie de Hoeve

  Waarde Consoeurs en Confrères,

  Na een prachtige zomer en een mooie herfst is het Jachtdiner een van de activiteiten midden in het verenigingsjaar om elkaar te ontmoeten en weer eens gezellig bij te praten. Na een geslaagd Lentefestijn is voor dit wilddiner wederom gekozen voor Galerie De Hoeve, Hakkestraat 30, 5916 PX Venlo. Jules Christis en zijn brigade gaat een heerlijk wildmenu voor ons bereiden met o.a. fazant, hert en wild zwijn in de hoofdrol. Dat wordt genieten! Wilt u eventuele afwijkingen van het menu m.b.t. bijvoorbeeld allergieën bij uw aanmelding aangeven, zodat de keuken er rekening mee kan houden.

  U kunt u aanmelden d.m.v. ons contactformulier. O.v.v. naam, adres, aantal personen en eventuele bijzonderheden m.b.t. dieetwensen.

  Voor de volledige uitnodiging en meer informatie klikt u hier.

  Met Limbourgondische groeten,

  Het bestuur.

   

 • zo
  12
  jan
  2020
  4:30 pmEethoeve de Boogaard Geijsteren

  De vergadering vindt plaats in Eethoeve de Boogaard, Wanssumseweg 5862AA in Geijsteren.

  Aanmelden kan middels ons contactformulier