Onze activiteiten

Evenement details:

 • zo
  17
  mrt
  2019

  Lentefestijn 2019

  6:00 pmGalerie de Hoeve

  Waarde Consoeurs en Confrères,

   Op het moment dat we deze uitnodiging schrijven (zondag 17/2) heeft ons gewaardeerd lid Ron Martens al de eerste (kas)asperges geleverd. Ook schijnt volop de zon. Zijn dat goede vooruit-zichten voor het aspergeseizoen 2019? Hopelijk wel. Het aspergeseizoen gaan we voorzichtig inzetten op zondag 17 maart tijdens het Lentefestijn. Helaas kan dat niet meer in Hostellerie De Hamert. Wij zijn uitgeweken naar de bekendste party-gelegenheid van Venlo: Galerie De Hoeve (Hakkestraat 30, 5916 PX Venlo - www.galeriedehoeve.nl). Een prima plek om te feesten en om het aspergeseizoen langzaam in te luiden.

   Het belooft een prachtige middag/avond te worden. We starten om 17.00 uur met een lekker aperitiefje. Rond 18.00 uur gaan we aan tafel. De keukenbrigade o.l.v. Jules Christis zal u een verrassend menu voorschotelen met de eerste (kas) asperges. En Pieter Beurskens zal u met zijn brigade in de watten leggen. Tussen de gangen door kunt u genieten van een bijzondere modeshow verzorgd door Berden Mode uit Blerick. Alleinunterhalter Roland Zetzen uit het naburige Brüggen zorgt voor de muzikale begeleiding en nodigt u uit op de dansvloer.

   De kosten voor leden en één introducé(e) bedragen € 87.50 p.p. met alles d’r op en d’r aan. Niet leden betalen € 97,50 p.p. - Kledingadvies: tenue de ville. Voor degenen die willen blijven over-nachten: Op 700 m afstand Hotel van der Valk Venlo - www.hotelvenlo.nl

   Maak uw deelname kenbaar door een mail te sturen naar aspergebroederschap@gmail.com, of door het invullen van het contactformulier op deze website.

   Met Limbourgondische groet,

  Karel van der Randen, secretaris                                                      Pieter Smits, president