Onze activiteiten

Evenement details:

 • zo
  04
  nov
  2018

  Sint Hubertus Jachtdiner

  16:00 uurHostellerie de Hamert

  Graag nodigen wij u uit voor het

  Sint Hubertus Jachtdiner 2018 op zondag 4 november

  Waarde Consoeurs en Confrères,

  Na een prachtige zomer en een mooie herfst is het Jachtdiner een van de activiteiten midden in het verenigingsjaar om elkaar te ontmoeten en weer eens bij te praten.

  Omdat we de afgelopen jaren alle schutterijen, en sommigen meerdere keren bezocht hebben, heeft het bestuur besloten om dit programma-onderdeel te schrappen. Een tweede reden is dat de belangstelling tanende was.

  Wat blijft, is de traditionele verwelkoming door de Jachthoornblazers van Sint Hubertus, die ook aan het begin van het diner het wild aanblazen. U wordt vanaf 16.30 uur verwacht voor het aperitief. Daarna is het woord aan de chef de cuisine, die een bijzonder lekker vijf-gangen-wildmenu gecreëerd heeft, dat begeleid wordt door pareltjes uit de kelder van De Hamert.

  Ook het entertainment is. Het is ons gelukt om ‘Jonk Belaege’ te contracteren. Ze maken jaren zestig en zeventig muziek met een kwinkslag. En de beentjes kunnen van de vloer.

  Dat betekent: genieten pur sang!

  De deelnameprijs voor leden en één introducé(e) bedraagt  € 90.00 p.p. met alles d’r op en d’r aan. Niet leden betalen € 97,50 p.p. - Kledingadvies: tenue de ville.

  U komt toch ook? Meldt u aan middels het contactformulier op deze website.

   

  Met Limbourgondische groeten,

  namens het bestuur

  Pieter Smits, pres.                                                                           Karel van der Randen, secr.